Acasa Articole si analize Ediţii tiparite Autori
Termeni şi condiţii de utilizare

Site-ul http://www.pulsulgeostrategic.ro este proprietatea INGEPO CONSULTING

Accesul la Buletinul și materialele publicate pe site se face în urma contractării unui abonament, pe baza numelui de utilizator și a parolei.

Orice altă metodă de acces la serviciile oferite pe site de către INGEPO CONSULTING este considerată ilegală.

Sunt interzise:
* folosirea în scop comercial a continutului site-ului.
* transferul, introducerea, modificarea sau ștergerea datelor conținute, ori restricționarea accesului la aceste date.

Nerespectarea termenilor și condiților de utilizare atrage răspunderea în conformitate cu prevederile legislației relevante în vigoare.

Conţinutul site-ului are caracter pur informativ, fără a se substitui publicațiilor oficiale. Nu poate fi folosit ca baza legală pentru nici o acțiune/demers în fața terților.

NGEPO CONSULTING nu își asumă răspunderea pentru eventualele neconcordanțe sau erori care pot apărea, la un moment dat, între conţinutul site-ului și informațiile reale.

În luarea unei decizii, care s-ar baza pe informaţiile curpinse în acest site, recomandăm consultarea și a altor surse de informare, răspunderea luării deciziei apartinându-vă în totalitate. INGEPO CONSULTING nu își asumă responsabilitatea pentru pagube apărute ca urmare a utilizării serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

Conținutul materialelor se adresează persoanelor fizice si juridice. Folosind acest serviciu, sunteți de acord ca, indiferent de circumstanțe, atât administratorii secțiunii cât și consultanții colaboratori nu vor putea fi făcuți răspunzatori pentru informațiile furnizate/conținute/omise sau/și pentru consecințele împrejurării de a fi urmat sau nu sfaturile oferite în cadrul serviciului.

Textele actelor actualizate sunt reproduceri neoficiale ale unor acte din mass-media. La astfel de texte nu se va face referire în nici un document oficial, ele având numai un caracter informativ. În caz contrar, Ingepo Consulting îsi declină răspunderea pentru orice consecinţe juridice ar putea genera. Utilizarea serviciilor oferite în cadrul site-ului implică acceptarea necondiționată din partea dumneavoastră a termenilor si condiţiilor de utilizare a acestora.

INGEPO CONSULTING își rezervă dreptul de a schimba conţinutul si condiţiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin aplicabile din momentul în care au fost făcute publice prin înscrierea lor pe acest site și nu au caracter retroactiv.