Acasa Articole si analize Ediţii tiparite Autori
Despre Pulsul Geostrategic

În martie 2007 ia ființă revista „Pulsul Geostrategic”, o publicație bilingvă – română și engleză – echidistantă și obiectivă, care abordează problematici cu specific geopolitic și geostrategic, de ordin internațional. Pe parcursul existenței sale trece printr-o serie de schimbări, datorită nevoii de adaptare la tot ce înseamnă noutate, fără a devia de la scopul principal al activității sale de bază.

Conceptul și activitatea „Pulsului Geostrategic” constau în prezentarea unor opinii independente, obiective, privind evoluţia diferitelor probleme geopolitice de interes global şi regional. Conținutul pe care îl promovează se dorește a-și găsi utilitatea și a se face atractiv, destinându-se tuturor persoanelor și/sau entităților interesate.

Revista colaborează cu think-thank-uri din domeniu, cu mediul academic și cel instituțional de profil. De asemenea, activitatea acesteia urmărește dezvoltarea de noi parteneriate și relații profesionale, precum și promovarea interacțiunilor dintre experții din domeniul relațiilor internaționale.

Specialiștii care asigură funcționarea publicației oferă și servicii de consultanță pe teme punctuale, la solicitarea clienţilor cum ar fi:
- consultanţă în întocmirea unor lucrări de specialitate în diferite domenii adiacente mediilor: geostrategic, geoeconomic, geopolitic și de securitate.
- evaluări şi previziuni privind evoluţia situaţiei la nivel național, regional și global.

„Pulsul Geostrategic” își propune să prezinte analize pertinente, documentate şi bine argumentate pe probleme actuale, cu aprecieri privind posibile evoluţii, axându-se pe diverse regiuni de interes.

Colaboratorii noștri pot realiza, la cerere, analize, sinteze sau alt gen de materiale documentare pentru teme din domeniile de mai sus.

Dacă doriţi să vă faceţi cunoscute lucrările, folosiţi oportunitățile oferite de revista „Pulsul Geostrategic”. Vă invităm să ne contactați și să ne transmiteţi materialele care consideraţi că se încadrează în profilul nostru. Vă asigurăm că vor fi analizate cu toată atenţia.